Småturer i snöyran

Den senaste veckan har det bara blivit lite småturer i samband med andra ärenden. Vi var i Västerås och skulle titta på köksbord och hatthylla och då passade vi på att logga dagens burk vid Lövudden som ligger fint vid Mälarens strand. Här finns det en munk som sträcker händerna mot himlen. Kanske i en bön om vårens snara ankomst för uj vad det har snöat den här senaste tiden!

Ber om vår

Munken ber om vår

I helgen fick vi med min son Emil ut i snöyran också vilket är extra roligt och visst är det vackert när snön ligger tjock på träden. 🙂

Emil cachar

Emil cachar

Den här cachen avslöjar vi inte vad den heter eftersom det här är spoiler-bilder. Men den som ändå vill veta kan ju kolla in våra senast tagna cacher på gc.com.

Emil söker

Emil söker

Vi gick en snöpulsing-promenad på 2 ½ kilometer och var ganska trötta men nöjda när vi kom hem från den här lilla turen.

Det här är vid en annan cache i Krylbo-trakten. Så här i efterhand kan man ju undra varför det alltid är jag som gladeligt slänger mig ut och kryper runt i snön? 😉

Snö-loggning pågår

Snö-loggning pågår

Nåväl, snöande fortsätter och det är väl inget vi kan göra något åt? Vi får gilla läget ett tag till och hoppas att munkens bön om våren hjälper.

Ha det så gott i snö-yran!

2 reaktioner på ”Småturer i snöyran

  1. Vilka fina bilder och intressant med munken som ber om vår! Jättevackra bilder, härligt att se er i den vackra snön. Kram och Tack!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.