Tisdagsnöje!

Vilken härlig tisdag det blev! 🙂 Vi kom iväg skapligt tidigt och hade siktat in oss på ett vajeräventyr norr om Örebro. Men i Järle fick vi syn på en nyutkommen cache vid den gamla järnvägsbron, så vi svängde in där och gav oss på denna utmaning. Efter en stund kom det en annan geocachare – en helt ny bekantskap och han och Hasse hjälptes åt att klättra och söka efter den väl gömda burken!

Efter nån timme hittades burken och vi kunde logga FTF (first to find) i solskenet. Vi hade en trevlig pratstund med mannen som kallar sig för jk718 och åkte sedan vidare mot vårt egentliga mål.

 Orebro:Ohhh my good! heter den utmaningen och det var väl ungefär så man kände när man kom fram till platsen och skulle ta sig ut på en vajer. Annika fick äran att ta sig an uppdraget och det var riktigt,riktigt roligt men också väldigt fysiskt ansträngande att dra sig ut till ledtråden som satt en bit ut på vajern.

Efter lite bök över ett vajerlås och mycket mjölksyra i armarna kunde hon ropa över hinten till Hasse. Under hisnande skratt blev hon sedan indragen mot land igen.

Det var ett riktigt häftigt äventyr och vi kunde efter två kluriga steg få fram koordinaterna till slutgömman.

På vägen hem stannade vi till vid en liten bro.

Vi gjorde ett stopp till för att beundra den fina solnedgången, klart nöjda  med denna soliga och roliga novemberdag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.