Påsk-firande i Riddarhyttan

På långfredagen besökte vi eventet Nu ska vi fira i Riddarhyttan. Det blev en härlig dag ute i skogen alldeles vid den fina nybörjarklippan Fira #6 Rookie. Det var riktigt roligt och trevligt att träffa alla härliga och tokiga burkletare och det var många tuffingar som för första gången firade sig nerför en klippa. Här följer lite bilder från dagen.

Folk börjar samlas.

Lite information om dagens aktiviteter och cacher.

Bengan firar och undervisar.

Hasse och Gossesmulan på varsitt snöre! 🙂

Det gäller att få in tekniken och att lita på utrustningen.

Uggelbo54 prövade först ”Barnbacken”…

…och sen blev det den högre klippan med loggning av burken. 😀

Barnen var riktiga tuffingar. Här är William på väg ner med Niccet.

Det firades och det firades denna dag. 🙂

Många tog också chansen att klättra med stegjärn upp i högstubben som syns på bilden ovanför. Tyvärr fick vi ingen bra bild på det.

På vägen hem svängde vi in på småvägarna för att kika på Stolpe upp! som Bengan pratat om och vi kunde inte låta bli att testa vår geo-utrustning för att se om vi kunde komma upp och det gjorde vi! 😉

Döm om vår förvåning när den dessutom var ologgad! 😀 Vi som inte hade tänkt jaga några FTF:er idag. En rolig bonus på en toppendag!

Tack alla inblandade för ett riktigt trevligt och roligt event. Och särskilt tack till benganbilog och Ricke59 som anordnade det.

3 reaktioner på ”Påsk-firande i Riddarhyttan

  1. Åh vilka härliga bilder. Så otroligt kul ni ser ut att ha haft trots kylan. Min tur får väl bli nån gång den med men just denna helg kalla plikten, tyvärr. Er glädje blir min glädje. Tack Annika och Hasse för en bra blogg 🙂

  2. HEJ!
    Det var roligt att få se er övriga deltagare på bilder då vi själva kom så sent upp till eventet och alla var på väg därifrån redan. Men vi tog ändå och hälsade på några av er innan ni åkte. Sen tog vi en del av de nya och gamla cacherna innan vi också åkte vidare upp till Ludvika för vidare cachning.
    Tack till Annika och Hasse för en bra blogg.
    Hälsar Mrzz, chgus & Sabolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.