Event och höstfägring

Nu börjar det verkligen bli vackert ute med alla höstfärger som syns mer och mer i träden. Den friska, klara september-luften gör att det är härligt att vara ute i skog och mark.

Lönnlöv på hösten

 I helgen deltog vi i Dala Höstevent 2018 som detta år hölls vid Södra Hörken, några kilometer söder om Grängesberg. Det var kul att träffa likasinnade och ett fint område att ge sig ut på caching-turer.

Dagen efter, på söndagen, var det dags för en höst-städning i naturen. Vårt städa-i-naturen-event – Fagersta Höst CITO lockade många deltagare som ville vara med och städa i området längs Strömsholms kanal, på andra sidan här i Fagersta.

Vi fick ihop en ansenlig mängd skräp. Kul när man är många som tillsammans kan städa ett större område. Igår morse gick jag en längre tur i detta område längs kanalen och det var så underbart stilla och vackert i höstsolen.

Den känns så viktigt att vara ute i solljuset och ta in höstens alla klara färger innan den mörkare årstiden stundar.

Höstfärger i rönnen

Jag upptäckte midsommarblomster i vägkanten. Otroligt att hitta det så här sent i september. Det har jag inte varit med om förut. 🙂

Det är bara att passa på att njuta av det som just nu finns i vår fantastiska natur. Varje årstid har sin skönhet och charm. ❤

Tack för oss och ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.