Dagen är här :)

Dagen är här och vårt stora Äventyr har börjat. Vi hade en hektisk morgon innan vi kom iväg och lämnade Fagersta bakom oss. Vilken underbar känsla att äntligen vara på väg! 🙂

Vi är på väg

Vi är på väg

Vi har faktiskt mest suttit tysta i bilen idag och funderat på om vi fick med oss allt och konstaterat att det här som vi planerat så länge faktiskt håller på att hända nu. Vi har gjort några korta bensträckarstopp och i den tidiga kvällningen kom vi till dagens mål – Charlottenberg som ligger alldeles innan den norska gränsen. Här har vi landat vid en fin sjö och installerat oss i det som skall vara vårt hem en tid framöver – husvagnen. Det känns vilsamt och gott.

Campar vid Bysjön

Campar vid Bysjön

Imorgon handlar vi det sista innan vi far över gränsen. Det här blir ett kort blogg-inlägg men vi ska försöka uppdatera så fort vi får tillgång till internetuppkoppling så att ni alla kan följa med på vårt Äventyr. Vi vill också passa på att tacka för alla fina lyckönskningar vi får. Det värmer och sporrar oss enormt ska ni veta.

Kvällsstämning

Kvällsstämning

Nu är ”den blå timmen” här och vi ska snart gå och sova. Hasse sitter och planerar morgondagens rutt. Vi kommer att ta några dagar på oss att åka till Stavanger för att hinna uppleva lite fina ställen på vägen dit.

Äventyrsåret har börjat! 

6 reaktioner på ”Dagen är här :)

 1. Vi väntar med spänning på bloggen och hur det ser ut där ni ska bo!!! Lycka till och stor varm kram från oss!!!

 2. Säger som Britt-Marie, väntar med spänning på att få följa er resa på bloggen. Kramar om!

 3. Charlottenberg! 12 km norr om mina hemtrakter! Ni körde alldeles säkert förbi den fina Värmlandsgården där jag har mina rötter. Sista gården på höger sida innan skogen i By 3 km norr om Åmotfors.
  Och ni vet väl att ni har en cache bland stenarna under skylten vid köpcentret vid infarten till Charlottenberg.
  Lycka till så himla mycket och blogga ofta.

 4. Tack och Kram till er alla tre! Bengt:Jaha, synd att vi inte visste det när vi åkte förbi där då hade man kunnat tänka på att titta ordentligt! 🙂 Det är i alla fall vackra trakter här. Vi ska ta cachen vid köpcentrat och så har vi en kanon-cache vid Skansen nära där vi sovit i natt. Ha det bra!

  • Den har jag såklart tagit för en sådär fem år sedan. Eda Skans heter stället. Bysjön är förresten min hemmasjö och vid Haganäset lärde jag mig simma och tog alla simmärken, ett per år, tills jag hade Guldmagistern. Då fanns ingen campingplats här.
   Är ni framme nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.