Sent i augusti

Det märks att sommaren går mot sitt slut. Nätterna är mörkare och kallare och på mornarna ligger daggen som små pärlor på växter och ängar. Här nedan en tistel med daggdroppar.

Daggdroppar

Daggdroppar

På dagarna dröjer sig sommarvärmen kvar. Vi var ute på en båttur till ett par öar i sjön Lutsivatnet. Myggholmen låg bara ett par hundra meter från land.

Myggholmen

Myggholmen

Vid landfart fick vi bära gummibåten över denna lilla hage. Bakom stenmuren är det en annan del av sjön. 🙂

Landfart

Landfart

I söndags morse var det dags för event i Sirevåg. Ett litet antal tappra och mer eller mindre morgonpigga geocachare möttes redan 06:15 vid den lilla fyren.

Event i gryningen

Event i gryningen

Det blev en härlig morgon här i Sirevåg. Medan vi andra åt kakor som innehöll speciella ingredienser och gav oss ut på gemensam FTF-jakt (*FTF=First To Find – geocaching), så passade Hasse på att flyga lite med sin drönare. Här nedan en bild tagen uppifrån luften vid Utsikt Sirevåg.

Från ovan

Från ovan

Han fick också en fin bild av fyren och havet.

Fyren vid Sirevåg

Fyren vid Sirevåg

Avslutar med en stämningsbild från Ogna där vi övernattade i vår lilla campingbil. Vi somnade och vaknade till ljudet av havets vågor och kornas lugna idisslande.

Månljus natt i Ogna

Månljus natt i Ogna

Tack för oss och ha en fin vecka!

10 reaktioner på ”Sent i augusti

    • Det var hembakta kinesiska ”lyckokakor” där lapparna innehöll koordinater till de nya gömmorna. 🙂 Någon var glupsk och åt upp dem också. He he! 😀

  1. Så fina bilder, dropparna är helt fantastiska! Man får nog vara morgonpigg för att kunna vara med. Undrade också vad som fanns i kakorna men nu vet jag. Ha det bra!

  2. Härliga bilder, fint med vattendropparna och månljus. Ja nu dalar solen och fukten gör sig påmind om att hösten är i antågande. Tack!!! Njöt av bilderna och det fina som skrivs. Kram ❤ ❤ ❤

    • Tack! 🙂 Ja, jag tycker det är underbart med den klara, svala luften och magiska mornar med dagg och ibland morgondimma. Hösten är härlig. Kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.