Ronja-klippan

I helgen besökte vi den fina Ronja-klippan som ligger vid Klintbo klack mellan Avesta och Hedemora. Det var en rolig multi(=flera steg) med två fina firningar där man skulle hitta ledtrådar i form av aluminiumbrickor som var fastsatta på väggen. Annika var först ut vid ledtråd nummer ett.

Hon hittade brickan ganska snabbt och sen skulle vi vidare till steg nr 2, också det en klippvägg med en bricka. Där var det Hasses tur.

Här är han en bit ner och söker av klippväggen.

Ledtråden hittades även här och sedan kunde vi räkna ut slutkoordinaterna och finna finalgömman. Vi hade gärna stannat och firat och klättrat lite till, men plötsligt var ovädret över oss med hagel, störtregn, blixtar och dunder.  :-O På väg till bilen hann vi bli dyngsura. Men efter bara 10 minuter sken solen igen som om ingenting hade hänt. Lustigt väder. 😀

Ganska effektfullt med solen som skiner på fälten och så den mörka himlen där bakom.

Och nu till midsommar ska vi äntligen få komma ut och bo i vårt riktiga hem igen. 😉  Det ska bli härligt att komma ut och campa med taktältet. 😀  Turen går till Järna/Södertälje där det finns ett område med geocacher utlagda i det här snygga mönstret på kartan.

Bilden föreställer Ragnhild av Tälje och alla cacher i figuren ingår i serien Ragnhild Trail. Det ska bli kul och spännande att beta av lite av alla dessa cacher. Blogginlägg om detta äventyr kommer efter helgen.

Nu önskar vi alla en riktigt härlig och skön midsommar! 

En reaktion på ”Ronja-klippan

  1. Som vanligt finfina bilder i ett underskönt men lynnigt väder Sverige. Önskar en trivsam midsommar och att alla Ragnhild burkarna visar sig vara villiga att visa sig för Er!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.