Snö, tö och grill-event

Trots att jag har handleden i gips så har det blivit några små turer ut i det härliga vinterlandskapet. Det har varit så fantastiskt vackert med massor av snö på träden.

Gnistrande träd

Vilken stämning det blir med all snö. Hade det  inte varit för handledsfrakturen så hade jag gett mig ut i skidspåret. 🙂

Sedan bilderna här ovanför togs så har det varit både regn, tö och ny snö. Vilken vinter vi har. Igår tog vi en tur till Ludvika. Vi gick en promenad längs en geocache-slinga som heter Duckwalk. Det var dock väldigt djup snö då vi skulle ut i terrängen och skaren höll inte. Det blev att pulsa med snön upp till knäna. 😀

Annika pulsar i snön

Vi hann inte med så många geocache-loggningar innan det var dags att vända och ge sig av mot ett event. Men promenaden var ändå givande med fin utsikt.

Ut på tur i Ludvika

Vi begav oss mot eventet BBQ i snön och kom till en överraskande fin plats, upplyst av eftermiddagssolen. Här brann redan en brasa när vi kom. Vi fick en mysig stund tillsammans med härliga geocaching-vänner. 🙂

Det bjöds på både förtäring samt varm och kall dryck i det fina vindskyddet. De flesta dröjde sig kvar en bra stund efter att eventet officiellt var slut. Då solen gått ner och det började skymma begav vi oss ändå hemåt, nöjda med vår härliga dag. 🙂

När det gäller min handledsfraktur så var jag på kontroll och ny röntgen i torsdags. Allt såg bra ut så nu får jag härda ut i tre veckor till innan det är dags att ta bort gipset. Tur att det går att ge sig ut på små turer, men jag tar det riktigt försiktigt i halkan som nu råder. Jag vill verkligen inte riskera att falla igen innan handleden har läkt.

Tack för nu och ha en fortsatt fin söndag! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.