Februari i ord och bild

Den här månaden har gått så fort, men här kommer äntligen lite nya bilder om vad vi har haft för oss. Det har blivit en hel del turer i februarisolen. Bilderna här nedanför är från Uggelbo och Skeppmoraviken här i Fagersta. Båtarna och solstolen inväntar en annan säsong. 🙂

En vissen ormbunke med snö.

Ormunke med snö

Hasse och jag längs sjökanten. Det var så mycket snö på isen så vi höll oss till den upptrampade stigen.

En kväll var det så vacker solnedgång med fantastiska färger. Här ser man också istapparna som vi hade på balkongen.

Istappar och solnedgång

I helgen som var så var vi på Grillevent vid Norra Bredsjön i Kloten. Bilderna här nedanför är ett exempel på vad som kan hända då knasiga geocachare är ute på tur tillsammans. Tror ni det finns någonting däruppe i trädet?! Hi hi. 😀

Så några dagsfärska bilder från i morse då jag tog en tur längs Linjan på andra sidan. Gnistrande sol och svidande kallt i vinden. Men vackert var det.

Jag har blivit av med gipset och handleden läker, men det tar sin tid att få tillbaka rörligheten och styrkan. Mars kommer förhoppningsvis bli en mer aktiv månad än vad februari har varit.

Ha det gott!

 

6 reaktioner på ”Februari i ord och bild

  1. Då har vi lämnat vintern, kalendermässigt men vintern håller oss fortfarande i ett järngrepp. Så mycket snö ni fått, här har vi bara haft snö liggande i en vecka på hela vintern, men kallt är det, runt -10°.

    • Här är det ungefär 60 cm snö ute i terrängen och kallt som sjutton de senaste dagarna. – 17 nattetid, men fåglarna sjunger på dagarna i alla fall. 🙂 Ha det gott.

  2. Vackra vinterbilder, den vita snön och isdroppar mot solnedgång, såå vackert, tack ❤

  3. Det är vackert med snö och istapparna blev en favoritbild. Tack för fina bilder! Nu går vi mot vårvintern 😃 👍 1 mars idag!

    • Ja, härligt att vi går mot våren. 🙂 Fåglarna kvittrade idag och solen värmde upp till rena värmeböljan – d.v.s. bara – 4 grader på dagen. 😀 Ha det gott och kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.