Walk on water

Igår gick vi en tur på sjön Nedre Skärsjön i Riddarhyttan. Här finns en serie med geocacher som ingår i serien Walk on water och som ligger på öar. Vi tänkte passa på medan isarna fortfarande håller att gå på. Det låg ett tunt lager med vatten på isen som skapade fin spegeleffekt.

Ute på hal is

Ute på hal is

Trots att det var lite gråväder var det ändå riktigt fint att gå på isen. Vi hade broddar på vandringskängorna vilket hjälpte mot halkan. Hasse vågade sig till och med på ett sång- och dansnummer. Hi hi . 😀

Hasse trixar

Hasse trixar

På en av öarna växte det lite märkliga tickor.

Här följer lite fler bilder från denna ispromenad. (Klicka gärna för större bilder)

Vi hoppas att det blir lite mer vinter och minusgrader så att vi kan ge oss ut på fler sjöar innan isarna blir för osäkra. Vi har varit lite inne på att skaffa långfärdsskridskor, men kommit på att detta med vandring passar oss ganska bra. Man får gott om tid att njuta av landskapet, att hålla koll på isen och att fotografera. 🙂 Sista bilden får bli på det fina is-landskapet.

Fint landskap

Fint landskap

Tack för oss och ha det gott!

6 reaktioner på ”Walk on water

  1. Oj vad blankt det var när det var vatten på isen. En rolig ticka såg ut som en blandning. Härlig tur förstår jag. ❤ ❤ ❤

    • Tack så mycket. 🙂 Ja, jag har inte sett något liknande förut. Det såg nästan ut som gummi vid första anblicken, men det var svampen som växt ut så konstigt. :O Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.