Uggelbo i vinterskrud

Det har verkligen varit varannandags-väder den senaste tiden. Regn, snö, töväder, regn… Idag slog det dock till och blev den vackraste vinterdagen på länge, med nysnö och solsken. Min Mamma och jag passade på att ta oss till Uggelbo för att gå en tur i vintersolen. Vilken underbar dag och så fint allting blir i vinterskrud. ❤

Sol och snö vid Uggelbo

Tack vare regn och plusgrader mellan snövädren så har inte isen lagt sig i sjön Stora Aspen än. Man kunde se lite tunn is längre ut på vattnet.

Solspegling i Stora Aspen

De små bäckarna man passerar längs stigen porlade glatt och det hade bildats fina isformationer av vattnet som hoppar och far.

Isformationer i bäcken

Man får riktig julstämning när det ligger så fin nysnö på träd och granar. 🙂

Fåglarna kvittrade lite försiktigt i trädtopparna och vi stod länge och bara njöt av solens strålar. Solen kändes varm mot kinderna för att vara så här sent på året. Så härligt det var att få denna solskensdag mitt i gråheten, regnandet och snöblasket.

Solens strålar

Tack för oss och ha det gott! 

6 reaktioner på ”Uggelbo i vinterskrud

  1. Wow, vilka vackra bilder, såå fint det är med snö och lite solsken. Vilken härlig promenad ni fick i det fina vädret. Det har varit lite kallare nere i Småland idag, och strålande sol, härligt, men snön lyser dessvärre med sin frånvaro, hoppas på snö snart igen.

    • Ja, det är extra härligt med nysnö så här i advent-tid. Man får riktig julstämning när snön gnistrar på träden. 🙂 Ha en fin tisdags-kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.