Goodbye Norway

I går lämnade vi Stavanger efter tre och ett halvt år i Norge. I en till bristningsgränsen fullpackad bil körde vi de 90 milen hem till Fagersta. En underbar tid i våra liv är till ända och framtiden känns som ett oskrivet blad. Det regnade då vi började resan men precis då vi lämnade Rogaland sprack solen igenom molnen och skapade denna fina regnbåge bakom oss. Denna bild är tagen genom sidorutan på bilen.

Vi lämnar Rogaland

Vi lämnar Rogaland

Vi har haft intensiva dagar in i det sista. På måndagen i förra veckan deltog vi i ännu en strandstädning. CITO – september 2016 samlade ett 40-tal deltagare som gick skallgång och ”dammsög” några kilometer av stranden i Reve på jakt efter skräp.

September CITO

September CITO

Det var inte jättemycket skräp vilket ju är positivt, men vi gjorde ändå en god insats för miljön i havet. Detta känns så otroligt meningsfullt och viktigt.

En bra insats

En bra insats

I söndags hade vi eventet Goodbye Norway på vår kära Rægestrand. Det blev 33 namn i loggboken. Kul att så många kom och ville säga adjö och lycka till. 🙂

 Vi kommer att sakna ”Geocaching Rogaland” och det engagerade gänget som vi lärt känna under de här åren i Norge. ❤

Här kommer ett litet bildspel från våra sista dagar och turer.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu väntar nya turer och äventyr här i Sverige. Det ska bli härligt att komma ut i höstfägringen, men först ska vi landa lite och packa upp. Sista bilden får bli från den dagen då vi kom in över gränsen den 2:a Maj 2013. Så lite vi visste då och så mycket som har hänt sedan dess.

Myrhammar vid gränsen

Myrhammar vid gränsen

Vi är så tacksamma över de här fantastiska åren vi har haft i Norge. Det som från början skulle vara ett halvår blev både ett, två och till slut tre och ett halvt år.

Vi kommer nog alltid att känna oss som hemma i vårt vackra grannland. ❤ Tack för denna gång.

Ha det gott!

13 reaktioner på ”Goodbye Norway

  1. Åh fina avskedsbilder, denna vackra strand, den glömmer man aldrig, så vacker. Tack för alla vackra bilder vi har fått ta del av i härliga Norge. Snart kommer vackra Sverigebilder som vi också ser framemot!!! Ses i em. Kram ❤ ❤ ❤

  2. Fint avsked – och tack för att vi fått vara med lite ibland! Själv är jag inte så bra på avsked längre…om jag någonsin varit det. Lycka till i fortsättningen!

    • Tack Leya. Nej avsked är inte så roliga, men det känns skönt att komma hem till nära och kära. Vi kommer att fortsätta att ge oss ut på turer här hemma i Sverige och nu börjar det bli riktigt fina höstfärger ute i bergslagsskogen. 🙂 Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.