Loppis med mera

Idag har vi sålt av en massa prylar på loppis i Ludvika. Det gick över förväntan och var riktigt skoj! Förtjänsten efter avdrag för hyra av bord, växelkassa, diesel och fika blev hela 1500:-. Inte illa! 🙂

Så här såg det ut när vi började:

Före

Före

Och så här tomt blev det mot slutet:

Efter

Efter

Vi balanserade upp varann bra tror jag, då Hasse är mer av en tuff affärsman och Annika är mer snäll och prutar! Skönt att bli av med så mycket saker som vi inte behöver och samtidigt få in en slant för det. Man riktigt kände hur det lättade när grejerna försvann iväg till nya glada ägare! 🙂

Tidigare i veckan var Annika i Örebro en sväng och passade då på att logga ett par cacher och att fotografera lite i den här vackra staden.

En dag i Örebro

En dag i Örebro

Och i fredags blev det en promenadrunda vid Högberget i Ludvika. De cacher som fanns vid den här fina promenadstigen var alla vintersäkra och det är ju himla skönt i dessa tider. Så här såg utsikten ut vid cachen Fågelsången. Lyckades faktiskt fånga en fågel på bilden också. Om ni ser en suddig tuss mittpå så är det inte datorskärmen som behöver dammas utan en fågel fångad i flykten. 😀

En fågel vid "Fågelsången"

En fågel vid ”Fågelsången”

Nu fortsätter vi med vårt packande, rensande och röjande. Det blir nog både ett par svängar till återbruket och en loppis till i februari, för än är det mycket som ska ut och bort innan vi kommer in i vår 2-rummare. Nu blev vi inspirerade att fortsätta att lätta på bohaget när det gick så bra att sälja ut. Tänk vad man samlar på grejer som man egentligen inte behöver!

Prylarna anfaller

Så här vill man ju inte ha det och idag försvann en hel del barlast för oss. 🙂

Med det tackar vi för oss och ha det så bra därute i vinterkylan!

En reaktion på ”Loppis med mera

  1. Ha, ha, ha kul med den sista bilden. Skönt, tänk vad det lättar när man släpper på grejer. Lycka till med rensningen kramiz från Thailand. Britt Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.