Grönska, vildmark och event

Vi tog en fyradagars-tur med husbilen torsdag-söndag i förra veckan. Första dagen åkte vi söderut. I närheten av Köping finns det en serie pussel-cacher med Astrid Lindgren-tema. Dessa var det nu dags att logga och sedan styrde vi kosan mot Arboga och sjön Tjurlången där vi skulle tillbringa vår första natt. Det var en otroligt varm sommardag och så fint med vårgrönskan som hade kommit längre här än hemma i Fagersta.

Första stoppet

Jag tog en lång skogspromenad medan Hasse pysslade lite med bilen. Det var fantastisk med allt liv: fjärilar, fåglar, insekter och all grönska som växer så det knakar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det blev ett härligt dygn i denna underbara natur. Mitt på dagen på fredagen åkte vi vidare. Tanken var att vi skulle övernatta den andra natten i Fellingsbro, men efter en skogspromenad i ett område som kallas för Käglan så bestämde vi oss för att åka vidare. Vi längtade ut i vildmarken. Mellan Kopparberg och Kloten svängde vi in på en liten grusväg som gick rakt ut i skogen och här hittade vi en fin plats där vi ville stanna.

En plats i vildmarken

Hasse flög med drönaren

. Han både tog bilder och filmade den vackra naturen och vildmarken. Visst ser det häftigt ut när man ser det från ovan. Kolla gärna på videon här nedanför i helskärmsläge så kanske ni ser mig där i kanten. 😉

Det hällregnade under natten mellan fredagen och lördagen. Vi tog oss vidare till Spannsjön där vi skulle delta i geocaching-eventet Stughajk vid Spannsjön. Vi startade en brasa och inväntade övriga deltagare.

Spannsjön

Vi fick ännu ett härligt dygn ute i naturen, denna gång tillsammans med ett gäng härliga geocachare. Här var det ännu musöron på björkarna och vitsipporna stod i full blom.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Till frukosten såg vi en gulärla vilket var första gången för mig. Kolla noga i mitten på den torra grenen i bilden här nedanför så ser ni den fina gula fågeln. 🙂

Gulärlan

Slutbilden får bli ännu en stämningsbild från Spannsjön. Vilka underbara dagar vi har haft. ❤

Solen har gått ner Spannsjön

Tack för oss och ha en fin vecka!

6 reaktioner på ”Grönska, vildmark och event

  1. Oj vilken härlig helg, härligt att se ovanifrån. Fina bilder!!! ❤ ❤ ❤ Tack!!!

    • Tack så mycket. 🙂 Ja, naturen är fantastisk och särskilt den här årstiden. Vi har en otrolig vildmark här i Sverige. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.