Skogen

Eftersom detta med skogen ligger mig varmt om hjärtat, så blir det bilder från skogen i fokus denna gång. Vi har ju massor av bilder från skogen, men här har jag sållat fram ett urval.  Vi har gjort många vandringar och övernattningar i skog av olika slag. Den skog som fått stå orörd i många år är den allra finaste. ❤

Det har visat sig att gammelskogen kan komma att bli viktig för vår framtid, både när det gäller den biologiska mångfalden och klimatet. Att vandra i skogen är ju också den bästa terapin och hälsokuren. Tystnaden, fågelsången, dofterna och den gröna färgen gör något med kropp och själ. Jag vet ingen annan plats där jag mår så bra och känner mig så lugn och levande som i skogen. Så här kommer en kavalkad av skogsbilder. Klickar du på den första så kan du se bilderna i större versioner och bläddra i ett bildspel.

Ha en fin vecka!

8 reaktioner på ”Skogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.