Äventyr i Midsommartid del 2

Här följer fortsättningen på vår härliga och äventyrliga Midsommarhelg. I Södertäljetrakten kom vi förbi Ing1 kul förråd. Snygg Graffiti.

I det här området finns mycket roliga äventyrscacher, men just denna helg pågick Lajv här med skyltar uppsatta om att inträde skedde på ”egen risk” och trots att vi brukar vara modiga så vågade vi inte ge oss in på det. 😀  Men vi kommer definitivt att återkomma.

I Mariefred besökte vi den gamla Museum-järnvägen och den fina stationen Läggesta Nedre.

På lördagskvällen övernattade vi i Strängnäs och fick den här fina vyn över staden på kvällspromenaden.

Söndagen inleddes med ännu en firningscache: Fika Hyllan utanför Strängnäs bjöd på en liten klurig firning och en fin utkiksplats över sjön. Någon fika blev det dock inte just här för just när vi var klara öppnade sig himlen i en regnskur och vi fick kasta oss och utrustningen in i bilen.

På vägen in till Fikahyllan mötte vi de här snygga figurerna. 🙂

Annika blev visst alldeles förtrollad. 😉

Det började bli dags att åka hemåt, men på vägen hem stannade vi till vid naturreservatet Hårsbäcksdalen där vi först lagade en god lunch och sedan gick en promenad ner i den vackra ravinen.

Kan verkligen rekommendera en tur till det här fina området både för Geocachare och för er kära ”Mugglare”. Det är väl värt ett besök. Otroligt fin natur i den här dalen med fina vandringsstigar. Burken som skulle ligga här nere vid bron hittade vi inte, men det gjorde ingenting för det var så härligt att komma hit ändå. 🙂

Och så till slut en bild på Annikas favoritblomma Linnéa. Är lite stolt att jag lyckades fånga henne på en så nära bild i Hårsbäcksskogen. 🙂

Tack för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.