Figurer på isen

Vilka magiska vinterdagar vi har haft. Det har varit bitande kallt, men så underbart ändå att ge sig ut på tur i det vackra vinterlandskapet. Så här fint var det vid Strömsholms kanal häromdagen när jag var på väg över till Andra sidan här i Fagersta. Det var bara lite öppet vatten, mitt i strömmen, till vänster i bilden här nedanför.

Strömsholms Kanal i Fagersta

Det har blivit flera turer ut på isen nere vid Uggelbo. Det är så härligt med de öppna vidderna och så kan man njuta maximalt av den sköna solen. Det kom lite nysnö här i veckan, men det var inte mer än att man kan pulsa. I bilden här nedanför går mina föräldrar före mig i den orörda snön.

Ute på isen vid Uggelbo

Vi gjorde lite konst på isen. Jag spårade upp ett hjärta i snön. Min pappa gjorde en stjärna. Det var riktigt roligt att göra figurer i snön. ❤

Det var flera som var ute och njöt av solen och snön. På håll såg vi någon som gick i spåret från en fyrhjuling lite längre ut på isen.

Snö och sol på Stora Aspen

Idag var det lite mer moln på himlen när jag och min Mamma gav oss ut för ännu en fin tur på sjön Stora Aspen. Jag blev inspirerad att göra en snöängel. Det var ett tag sen, så jag måste nog träna upp mig lite på det igen. Det var rätt svårt att resa sig på ett graciöst sätt, så att inte ängeln blev helt förstörd. 😀 Här nedanför ser du resultatet.

En snöängel

Vi fortsatte turen och gick nästan ända fram till Storön. Det var så ljuvligt att stanna till med jämna mellanrum och bara njuta av solens strålar.

Ett par spår i snön

Sista bilden blir ännu en bild på hjärtat i snön. Jag Älskar verkligen den här riktiga och långvariga vintern med kyla, snö och sol. Så underbart! ❤

Ett hjärta på isen

❤ Ha nu en riktigt fin helg! ❤

2 reaktioner på ”Figurer på isen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.