Förändringens vind…

Nu pågår en stor förändring och omställning i våra liv. Annika slutade sitt jobb i fredags. Det kändes både vemodigt och bra. Det här är ju ett steg närmare vårt nya liv, men jag känner också en saknad i hjärtat. Så många underbara människor – kunder – som jag har lärt känna under de här åren. Människor som jag träffat dagligen och som har förgyllt mitt liv och mina dagar. Jag kommer också att sakna mina fina jobbarkompisar på världens bästa Coop Nära.

Ni finns i mitt hjärta

Ni finns i mitt hjärta

I lördags fick vi nycklarna till den nya lägenheten, så nu har vi ett par månader på oss att flytta. Vi rensar och röjer, ger bort och slänger. Förra helgen, innan vargavintern kom, åkte vi med vår stora benjaminfikus till Ingegärd/Sabolina i Norrvad utanför Sala. Är så tacksam att någon ville ta sig an det stora och spretiga trädet. Det var precis så att den fick plats i bilen.

Djungel i bilen :)

Djungel i bilen 🙂

Nu i söndags kom Hasses son och hämtade vår kära familjemedlem: Ödlan Lizzy. Vi är övertygade om att hon kommer att få det bra hos Richard i Västerås. Han har haft både grodor, ormar och en massa fiskar. Men visst blir det tomt där i Emils rum utan den här varelsen i sitt terrarium.

Skönheten Lizzy

Skönheten Lizzy

När det gäller geocaching så har vi bara plockat lite ströburkar på tomma datum. När vi var i Norrvad passade vi på att loggga den roliga multin MrZz Hideout och helgen före det gick vi den fina Kryddstigen som ligger utanför Hedemora. Det var en lagom promenad på ett par kilometer med sex cacher och en fin final.

Hasse på kryddstigen

Hasse på kryddstigen

Det var både skogsvägar och stigar på den här rundan. Vi såg en vacker tavla som naturen ”målat” under några år. Synd att man inte kunde ta med sig den hem. Den skulle göra sig bra i vårt nya vardagsrum. 😀

Vernissage i naturen

Vernissage i naturen

Vi såg också lysande smultronblad som påminner om den ljuva sommartid som en gång var och som förhoppningsvis ”snart” kommer igen.

Sommarminne

Sommarminne

Nu känns det dock långt borta med sommar och smultron när termometern denna morgon visade -21°. Brrrr!  Visst är det vackert och stämningsfullt, men vi hoppas att det här besöket av Kung Bore blir kortvarigt. Det kan väl räcka med några få minusgrader om man nu skulle få önska. Så här ser det ut på vårt köksfönster idag.

Köksfönstrets iskristaller

Köksfönstrets iskristaller

Det var en liten uppdatering om vad som händer här hos oss.

Ha det så gott och var rädda om er i vinterkylan! 

En reaktion på ”Förändringens vind…

  1. Tack för att ni delar med er av livet!!! Förstår att det blir ett tomrum ett tag innan det nya tar form. Ni är fantastiska som väljer äventyr istället för kneg. Att våga är att vinna!!!! Underbara Lizzy vilken fin bild hon får det säkert underbart där hon är nu. Det känns så energipåfyllande att följa med i ert liv. Tack!!! Ni är underbara ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.