Flyttkaos

I lördags gick flyttlasset till vår nya lya här i Fagersta och med hjälp av ett gäng mer eller mindre frivilliga släktingar flyttades vårt bohag över på ett par, tre timmar. Så här såg det ut i vardagsrummet (och resten av lägenheten) när själva överflyttandet var klart. Försök att hitta Hasse! Hi hi! 😀

Var är Hasse?

Var är Hasse?

Efter lite stök och bök ser det i dagsläget ut så här:

En bit på väg

En bit på väg

Nu har vi bara resten av lägenheten kvar! Heh!

Men de senaste dagarna har vi fått lägga vårt krut på det gamla stället. Vi har städat och donat i dagarna tre och imorgon ska lägenheten besiktigas (wish us luck) och sedan har vi bara det här stället att koncentrera oss på. Puh – vad jobbigt det är att flytta! Imorrn ska också Geo-bilen in på besiktning så vi håller tummarna på att den också ska gå igenom utan anmärkningar.

Det var lite om var vi befinner oss just nu! Vi hörs och ses!

En reaktion på ”Flyttkaos

  1. Ha, ha,ha en rund liten skalp ser jag bakom kuddarna, leker ni tittut? Lägenheten ser ju fin ut, hoppas ni kommer att trivas där!!!! Lycka till idag!!!! Nu blir det fortsättning på ert fria liv, spännande att följa, massor av Lyckaokramar från Britt marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.