Juli är här

Så fort tiden går. Det är redan Juli månad och här kommer en liten uppdatering vad vi har haft för oss sedan sist:

Vår Midsommarafton tillbringade vi ute i naturen som vi brukar enligt ”Myrhammar-tradition”. Vårt geocaching-event Midsommarnatt i Trummelsberg lockade ett litet tappert gäng som satt och myste och pratade vid brasan. Det känns extra mysigt att tända bål vid Midsommar då det är en norsk tradition. Där heter det dock inte Midsommarafton utan Sankt Hans Aften.

Sankt Hans bål

Det blev ett härligt dygn i natursköna Trummelsberg.

Vi har också hunnit med en tur till naturreservatet vid Hälleskogsbrännan. Det är fantastiskt att se hur det för varje år blir allt grönare. Nu är det ju snart tre år sedan den stora skogsbranden här i Västmanland.

igår hade vi geocaching-eventet Under the maple tree här i Fagersta för att uppmärksamma Kanada på 150-årsdagen. Det blev också en trevlig stund tillsammans med likasinnade under de fina lönn-träden.

Under the maple tree

Nu håller vi på att förbereda oss på vår Norge-resa som startar på tisdag. Vi ska besöka våra gamla hemtrakter runt Stavanger och den vackra Jærkusten och även hjälpa till på årets stora ROGEO-event.

Det ska bli så härligt. 🙂 Vi kommer att ta god tid på oss att komma dit och förhoppningsvis blir det flera vandringar, äventyr och vackra vidder längs vägen. Vi kommer förstås att lägga ut bilder och berätta om det här på bloggen.

Tills dess- ha det gott!

4 reaktioner på ”Juli är här

    • Tack så mycket. 🙂 Ja vi hoppas att vi kan lägga upp lite bilder under resans gång. Det hänger lite på vad det är för internetuppkoppling bland de norska bergen och fjordarna. Ha en fin vecka!

  1. Spännande att se återväxten på brandområdet. Ha en bra tur till Norge, ser fram mot att få se bilder därifrån.

    • Tack! 🙂 Ja det är häftigt att se hur det blir grönare och frodigare för varje år i brandområdet. Kommer fortfarande ihåg när vi såg Svedjenäva första sommaren efter branden. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.