Myrhammars F-N slinga

De senaste helgerna har varit riktigt lugna och vi har hållt oss mest på hemmaplan. Fördelen med det är att vi har haft tid att göra ett riktigt ryck med våra cacher längs Gamla Norbergsvägen. Serien heter F-N-slingan där F-N står för Fagersta-Norberg och här har vi fått utlopp för en massa tokiga idéer, lekfullhet och dåliga ordvitsar! 😀

Vi tänker inte avslöja och spoliera några gömmor för det är ju roligare att bli överraskad, men i nuläget finns det 15 st F-N-cacher i varierande svårighetsgrad och terräng. Vi kommer att fortsätta jobba på den här knasiga slingan, för det finns ju fortfarande en hel del utrymme att fylla på kartan. 😉

På Geocachingkartan här ovanför så betyder stjärnorna att det är våra egna cacher och det börjar se riktigt fint ut på den här slingan, men vi har lite fler galna idéer att förverkliga innan vi känner oss nöjda. He he!

Här nedan syns hur fint den här vägen slingrar sig genom landskapet. Vilka färger det börjar bli ute nu. Hösten är här på allvar.

Det här är skylten som markerar kommungränsen.

Avslutar med några bilder på en Schweizisk gömma som var riktigt cool och välarbetad. Underbart med cacher där ägaren verkligen lagt ner en massa jobb för att få det snyggt. Det här är vid en viadukt någonstans i Schweiz.

Några steg närmare och man anar något lurt.

Som en byrålåda simsalabim! 🙂

Och se där var den! Det man funderar på är hur sjutton cacheägaren kunde bila upp det här hålet. Varselkläder och slagborr? Välgjort och kul var det i alla fall.

Med det tackar vi för oss för denna gång! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.