Treårsdagen! <3

Idag är det tre år sedan vi blev tillsammans. 🙂 Vi träffades redan på våren 2009 över brödbackarna på Coop Nära där Annika jobbar. Hasse körde bröd åt Fazer och det kändes riktigt trevligt och roligt att stå där och pricka av bröd ute på lagret. Men det var inte förrän till hösten som Kärleken slog till på allvar. Hasse passade in våra fikatider med precision, hade med sig gott fikabröd och vi lärde känna varandra mer och mer. Efter en fika på hembygdsgården och ett biobesök i Västerås så var det Vi.

Vårt första projekt tillsammans var att tillverka en pepparkaksbil som gjorde succé på Hasses jobb. Hans chef tog med den till huvudkontoret där den fick stå i en monter! 🙂

Vi kom ganska snart på att det här med Natur, Camping, Äventyr och Överlevnad var något vi båda gillade. På vintern var vi ute och grillade, på midsommaraftonen campade vi vid Billsjön och den första semestern blev en Båtluff i Stockholms skärgård.

I slutet av den sommaren kom Hasse på det här med Geocaching. Han hade prövat på det redan 2003 men sedan inte riktigt haft tiden att fortsätta. Vi skapade nicket Myrhammar av våra efternamn och efter att den 17/8-2010 ha loggat vår första geocache – Strömsholm kanal Semla Nedre – så var vi fast i Burkträsket! 😉

Ettårsdagen av vår Kärlek i Oktober det året firade vi med att börja fira vid Nybörjarserien i Riddarhyttan.

Vår andra sommar åkte vi till Norge och blev förälskade i landet. Vi loggade vår cache #2000 vid Trollveggen ett par veckor innan vi geocachat i ett år.

Den sommaren besteg vi också Helagstoppen.

Andra milstolpar det året var vår första Via Ferrata i Funäsdalen och när vi firade oss ner för Katarinaberget i Stockholm.

För den som vill läsa mera om dessa våra tidigare Äventyr så finns de på Gamla Bloggen.

Måste säga att de här tre åren har varit fantastiska – tänk vad mycket vi har upplevt och varit med om.  Bara i år har vi gjort två riktiga långresor: först i maj genom Europa ner till norra Spanien och sedan i augusti ända upp till Nordkap. Införskaffandet av vårt taktält var en riktig höjdare. Så härligt och enkelt att bara fälla upp och krypa upp och sova.

Våra framtidsplaner känns lika spännande. Vi har så många roliga Äventyr på vår ”Att Göra”-lista. Där finns Kebnekaise, Baslägret vid Mount Everest och Svalbard bland mycket, mycket annat…

Så Tack Älskling för de här lyckliga och spännande åren – ser fram emot en låååång framtid med dig om vi ska hinna med alla tokiga och roliga planer. 😉 Jag älskar dig!

4 reaktioner på ”Treårsdagen! <3

  1. Ja, vilka fantastiska äventyr tillsammans! Stor grattis! Men det där med Svalbard är väl att ta i lite, finns det inte farliga djur där, som valrossar…

  2. Grattis till 3-årsdagen!!!
    Om tre år blir det en 6-årsdag och se´n en 9-årsdag osv. Det är alltid roligt att dela äventyren med någon man tycker om. Ha det så himla bra tillsammans i fortsättningen! Keb-området kan jag rekommendera – i augusti eller omkring påsk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.