Höstens färgpalett

Vilken sprakande höst det är nu. Trots att det har varit mycket gråväder här hos oss, så har alla färgerna på träden lyst upp i skogen. Lönnarna är som allra vackrast just nu.

Lönnlöv som fallit till marken är också så vackra. I bilden här nedanför var de regnvåta, men lyste ändå som stjärnor på marken.

Lönnlöv på marken

Aspen är en annan favorit så här på hösten. I bilden här nedanför syns en aspdunge i Fagerstaskogen som verkligen lyser bland de omgärdande mörka granarna.

Här nedanför ser du ett galleri med flera aspar i olika färger. Deras blad blir verkligen lysande så här på hösten. När de är gula ser de ut som guldpengar.

Jag tog asplöv i olika färger och gjorde en cirkel. Sedan tog jag några rönn- och midsommarblomster-blad och lade i mitten. Du ser resultatet i bilden här nedanför. Det blev ett ganska fint när man ser hela höstens palett. 🙂

Nere vid kanalen speglade sig höstträden så fint i vattnet.

Lite längre upp i kanalen låg det en massa löv på vattenytan.

Till och med vassen har lysande fina höstfärger nu. Bilden här nedanför är tagen en dag när det var strålande sol och blå himmel.

Vassen i lysande höstfärger

Det är verkligen en härlig årstid att vara ute i naturen och njuta av den härliga friska luften och alla höstens färger. Sista bilden blir ett löv från en rönn.

Med dessa färgsprakande bilder vill vi nu passa på att önska dig en

❤ Riktigt fin helg! ❤

8 reaktioner på ”Höstens färgpalett

  1. Wow! Otroligt vackert! Här nere i söder öär det fortfarande mest grönt sen blir det rost direkt. Aldrig så vackert som uppåt mellansverige ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.